Županija: Vukovarsko-srijemska
Opširnije::
Joint Protex Forte (90 tab)

JointProteX sadrži najbolje djelatne tvari iz prirode koje nisu dovoljno ili nisu uopće zastupljene u uobičajenoj prehrani, a koje su neophodne za očuvanje te obnovu zglobova i vezivnog tkiva.

Cijena: 259 kn

Sastojci :

500 mg glukozamin HCL (iz školjki)
270 mg kondroitin sulfat
150 mg metil-sulfonil-metan
50 mg natrijev hijaluronat
50 mg ekstrakt tamjana (Boswellia serrata, std.25% bosvelinske kiseline)
40 mg suručica (Filipendula ulmaria)
10 mg ekstrakt kurkume
5 mg cink (glukonat)
1 mg mangan (glukonat)

Upotreba:

1 - 3 tablete dnevno uz obrok ili prema savjetu stručnjaka.Piti s 2 deci vode

Sustav za pokretanje sastoji se od kostiju, mišića i zglobova, koji zajedno s prijanjajućim tkivima (ligamenti, hrskavice, tetive itd.) osiguravaju stabilnost i pokretljivost tijela. Zglobovi, čija pak pokretljivost i gipkost najviše ovise o stanju hrskavice, tijekom života prolaze kroz promjene koje ovise o izloženosti tjelesnim naporima, našoj težini, načinu prehrane te našoj dobi. Tako su, zahvaljujući sve dužem životnom vijeku i sve većoj tjelesnoj težini, tegobe zglobno-koštanog sustava među najčešćim razlozima posjeta liječniku u razvijenim zemljama. Iako se radi o većinom normalnim fiziološkim zbivanjima, možemo puno učiniti za zdravlje zglobova, kako bi oštećenje i njezino trošenje ostali unutar granica koje još dozvoljavaju pokrete i aktivnost u poznim godinama života.

Glukozamin i Glikozaminoglikan su temeljne gradivne tvari zglobnih hrskavica. Korisne su za obnovu zglobne hrskavice, a njihovo uzimanje kroz duže vrijeme otklanja i bolove. Zahvaljujući maloj molekularnoj veličini, ove tvari lako dospijevaju do stanica zglobne hrskavice i sinovijskih opni gdje bivaju iskorištene.

Kondroitin sulfat zaustavlja djelovanje enzima koji razgrađuju hrskavicu, te kao i glukozamin, pruža okvir za tvorbu kolagena. Kako obje ove tvari vežu na sebe vodu, stvarajući viskozni, elastični sloj, tako omogućavaju podmazivanje hrskavice, jačaju odskočnost i otpornost na kompresiju.

Hijaluronska kiselina dodatno doprinosi podmazivanju hrskavice u zglobovima.

Metil - sulfonil - metan (MSM) daje posebnu čvrstinu i stabilnost vezivnom tkivu, te bitno doprinosi smanjenju bolnosti pokreta.

Ceti l- miristoleat (CM) vrlo je rijetka tvar u prirodi, a važna je u zaštiti tkiva hrskavice od trošenja uzrokovanog kretnjama i opterećenjem zglobova, te sudjeluje u procesu obnove.

Boswellia serrata (ekstrakt tamjana) ima jako protuupalno djelovanje, a ima i antiseptičko svojstvo.

Kurkuma se, zahvaljujući protuoksidativnom i protuupalnom djelovanju, preporučuje u slučaju upalnih bolesti zglobova (reumatski artritis).

Filipendula Ulmaria (suručica) je odličan diuretik, te će posebno koristiti za izlučivanje tekućine koja se nakuplja u zglobovima kao posljedica upale.

Cink pojačava protuupalno djelovanje ove formule sastojaka.

Mangan je ključ potreban u procesu tvorbe sastojaka hrskavice i vezivnog tkiva, a njegov nedostatak povezuje se sa pojavom bolova u koljenu, kroničnim umorom i gubitkom ravnoteže.


• Joint protex – sve zaštitne tvari potrebne za kosti i zglobove * JointProtex – 11 komponenti za prehranu vaših zglobova

Osim JOINT PROTEX FORTE ,imamo i JOINT PROTEX,sa nešto drugačijim sastavom,i sa manje,tj. 250 mg GLUKOZAMINA,Cijena :215 kn

Uz ovaj proizvod dobro je koristiti i Power Mines-bomba snage, multimineral sa odgovarajućim odnosom kalcija i magnezija 2:1, koji će Vam pomoći i za kosti i dati Vam snage ukoliko se osjećate iscrpljeno ,umorno, cijena 96 kn,100 tableta, piti 3 puta 1 dnevno, ili veće pakovanje Power Mins cijena 175kn . 240 tableta.

Za naruđbe do 300kn poštarina 15kn,za naruđbe preko 300kn poštarina gratis

Mogućnost naruđbe i za inozemstvo
Joomla SEF URLs by Artio