Županija: Vukovarsko-srijemska
Opširnije::
OxyMax (60 doza)

OxyMax je voda obogaćena kisikom koja sadrži čak 12.000 puta veću količinu kisika od obične pitke vode. Koristi se za bolju opskrbu kisikom svih tkiva i stanica.

Učinci kisika:
•pospješuje vezanje kisika na hemoglobin
•povećava proizvodnju stanične energije ATP-a -daje energiju
•pospješuje procese detoksikacije
•poboljšava apsorpciju vitamina i minerala
•povećava koncentraciju kisika u kapilarama i cirkulaciju krvi
•pospješuje izdržljivost kod tjelesnih napora
•ublažava tegobe s disanjem

Zimi je zrak siromašan kisikom i zagađen štetnim česticama koji nastaju pri sagorijevanju fosilnih goriva u toplanama i kućama te industrijskim postrojenjima. Ističemo korisnost stabiliziranog kisika (Oxy max) čijom uporabom osiguravamo povećanje količine kisika u krvi te učinkovitiju neutralizaciju i uklanjanje otrovnih tvari.


Cijena : 264 kn

Sastojci :

1ml voda obogaćena kisikom
2 µg natrij


Upotreba:

Promiješati 20 kapi 1 - 2 puta dnevno u čaši vode ili prema savjetu stručnjaka.
OxyMax se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci.


Život na našoj planeti je započeo porastom razine kisika u atmosferi, te o njegovoj koncentraciji ovisi i danas. Stanice, uz pomoć kisika, iz šećera dobivaju staničnu energiju u obliku ATP-a, a u samo jednoj minuti mogu primiti gotovo jednu litru kisika. Možemo reći da količina kisika bitno utječe na energetsku razinu organizma, funkciju imuniteta i na procese čišćenja organizma. U nedostatku kisika, proizvodnja energije drastično opada uz pojavu anaerobnih procesa koji uzrokuju gomilanje metaboličkog otpada te razvoj anaerobnih mikroorganizama. Istovremeno, kisik je jedan od najugroženih elemenata čija se razina u vodi i zraku konstantno smanjuje, pogotovo u gradovima. Osim promjena u okolišu, čije zagađenje negativno utječe na koncentraciju kisika, postoje i drugi čimbenici koji utječu na to da naše tijelo dobiva sve manje kisika: plitko nepravilno disanje, nekvalitetna hrana, stres, nedostatak kretanja. Zbog toga se javila potreba za tehnikama i metodama koje bi omogućile povećanje razine kisika u organizmu.

Početkom moderne terapije kisikom (biooksidativne terapije) možemo označiti 1896. godinu kada je inženjer i izumitelj Nikola Tesla kreirao prvi generator ozona. I danas se širom svijeta koriste slične naprave kako bi obogatile vodu kisikom. Znanstveno je dokazano da se otopljeni kisik apsorbira već u ustima ispod jezika gdje putem sublingualne vene ulazi u cirkulaciju. Ispitivanja kvantnog fizičara dr James Akera dokazuju da se, držeći u ustima otopinu obogaćenu stabiliziranim kisikom, može zabilježiti povećanje plazma kisika već za 2 minute. Studija sveučilišta Duke također potvrđuje da kisik dospijeva u stanice čak i ako ne uđe kroz pluća nego se apsorpcija odvija u crijevima. Djelovanje stabiliziranog kisika (OxyMax) započinje u probavnom traktu gdje poboljšava razgradnju hrane, sprečava njeno truljenje, te čisti crijevni trakt od patogenih bakterija. U probavnom se traktu kisik resorbira u krvotok, a postignuta kemijska stabilnost onemogućuje nastajanje slobodnih radikala. Uz povećan pritisak kisika u plazmi pospješuje se njegovo vezanje na hemoglobin i opskrba tkiva kisikom. Kroz veće količine dostupnog kisika svaka naša stanica može proizvesti više energije (veća energetska razina) a brža izmjena tvari do koje dolazi doprinosi boljoj izdržljivosti i koncentraciji, bržem zacjeljivanju i regeneraciji tijela, boljoj cirkulaciji, te se povećava apsorpcija i iskorištenje nutrijenata (vitamini, minerali, aminokiseline, fitokemikalije...). Biooksidativne terapije već se nekoliko desetljeća uspješno primjenjuju kod usporenog metabolizma, alergije i astme, kroničnih bolesti, nesanice, poremećaja sna, jačanje fizičke kondicije, smanjenje bolova u mišićima, kod depresije, za bolje pamćenje, kod kroničnog umora, Alzheimerove bolesti, kod gripe, viroze, u kozmetici za mekšu kožu i protiv bora itd. Dodan pitkoj vodi, OxyMax neutralizira neželjene učinke klorirane vode, te u vodi uništava mikroorganizme i parazite.


• OxyMax - rješenje za kronični nedostatak kisika • I ove godine vjerno sa vama - proljetni umor i alergije! • OxyMax kapi kisika... koje život znače • Imunitet • Tjelovježba – prevencija preranog starenja • Najbolje iz prirode • Zdrave krvne žile su naš izbor! • Stabilizirani kisik - praktičan izvor kisika u vašem džepu! • Tekući stabilizirani kisik - pomoć u svakodnevnom životu

Mogućnost naruđbe i za inozemstvo
Joomla SEF URLs by Artio