Županija: Grad Zagreb
Stanje: Novo
Opširnije::
TRAKICE ZA PRAĆENJE OVULACIJE , SVAKA POSEBNO PAKIRANA ,TRAKICE SU ZA EU TRŽIŠTE ,TRAKICE IMAJU CA I FDA CERTIFIKATE,UPUTSTVO NA HRVATSKOME ZA PRAVILNO KORIŠTENJE , TRAKICE SU VRLO FRIŠKE , ROK TRAJANJA DO 05.2018 ,3 KUNE PO TRAKICI, TEST ZA TRUDNOĆU 5 KN ! ! NA SVAKIH 15 TRAKICA 1 GRATIS

--- OSOBNO PREUZIMANJE U ZAGREBU ( minimalno 10 trakica )- DUBEC( OKTRETIŠTE TRAMVAJA ) , GLAVNI ŽELJEZNIČKI KOLODVOR

--- SLANJE POUZEĆEM PREPORUČENO -- POŠTARINA 25 kn (minimalna narudžba 10 kom )

--- UPLATA UNAPRIJED NA RAČUN (POŠTOM PREPORUČENO)-- POŠTARINA 15 KN

--- UPLATA UNAPRIJED NA RAČUN ( SLANJE PUTEM TISKA )- POŠTARINA 15 KN

UPITI I NARUDŽBE NA MAIL : [email protected] TEL: 095-903-2916

- TRAKICA ZA OVULACIJU 3 kn

- TEST ZA TRUDNOĆU 5 kn

LH trakice su 99,9% pouzdano sredstvo u utvrđivanju ovulacije (plodnog razdoblja) kod žena. Luteinising hormon (LH) je uvijek prisutan u urinu, ali na sredini ženina ciklusa, a kod mnogih žena i nekoliko dana prije ili kasnije, razina LH se povećava i tada žena ovulira.
Najveće su šanse da dođe do uspješne oplodnje 12-48 sati nakon što se LH u urinu povisi odnosno nakon što je testna crta tamnija ili barem jednako tamna kao i kontrolna crta na LH trakici.

S obzirom na to da je ovaj period uglavnom prisutan jednom mjesečno i traje jako kratko vrijeme, dobro je što se može unaprijed predvidjeti porast LH kada žena želi zatrudniti.

Nakon ovulacije dolazi do porasta bazalne temperature, a to je posljedica povećanja razine progesterona. Testiranje LH trakicama najpoželjnije je raditi u popodnevnim satima, uvijek u isto vrijeme, ne piti i mokriti nekoliko sati prije testiranja. Kada je testna crta tamnija ili jednako tamna kao kontrolna znači da je test pozitivan i sada slijedi razdoblje kada ste najplodnije te biste trebali imati odnose.
Joomla SEF URLs by Artio